۱۴۰۴ جمعه ۱۴ تير
همایش نان سالم (از مزرعه تا سفره)
معرفی همایش
نان پر مصرف ترین، ارزانترین، سالمترین و خوش خوراک ترین ماده غذایی مورد استفاده انسان در جهان و ایران می باشد و فرآوری صحیح آن فواید آن را دوچندان میکند.
از آنجا که در کشور ما نان، بخش عمده ای از غذای روزانه خانوارها را تشکیل می دهد از این رو هزینه های این ماده غذایی در اقتصاد خانوار و کیفیت آن در سلامت خانواده بسیار اثرگذار است. در سال حدود11 میلیون تن گندم در کشور تولید میشود که 3 میلیون تن آن به ضایعات نان تبدیل میشود. طبق آمار فائو ایران مقام نخست مصرف نان در جهان را دارد. این در حالیاست که میانگین سرانه مصرف نان در جهان حدود 65 تا 70 کیلوگرم است، اگر دور ریز نان هر ایرانی را حساب کنیم میبینیم که حدود 50 کیلوگرم از آن هدر رفته است. به عبارت دیگر هر ایرانی در سال به اندازه سه چهارم مصرف متوسط یک نفر در جهان، نان هدر میدهد.
از سوی دیگر ایران در مرکز پیدایش و زراعی سازی گندم و جو قرار دارد و ارقام بومی منحصر به فردی در ایران همچنان کشت می شود. توجه به این ذخایر وراثتی ارزشمند می تواند به غنی سازی پتانسیل ژنتیکی ارقام اصلاح شده گندم و بهبود کیفیت نان و افزایش تولید که یکی از ضرورت های راهبردی آینده جهان است کمک نماید.
هدف برگزار کنندگان این همایش گرد هم آوردن صاحب نظران و اندیشمندان این عرصه جهت تبادل اطلاعات خود و بررسی چالش های پیش روی تولید و فرآوری انواع نان، تغییر شیوه های آماده سازی نان در جهت کاهش ضایعات، ارائه راهکارهایی برای بهبود کیفیت نان و جلب توجه مسئولان و سیاستگذاران به مشکلات موجود و چالش های آینده این صنعت است.
تاریخ های مهم:
تاریخ برگزاری همایش: 8 و 9 اسفندماه 1403
مهلت ارسال مقاله ( فقط ارسال چکیده مقالات لازم است): 1 بهمن ماه 1403
مهلت ثبت نام: 20 بهمن ماه1403
وب سایت همایش:
https://healthybread.ui.ac.ir/fa/
تعداد بازدید:
1212
Powered by
Dorsa
Portal